Onze werkwijze

Logo Sidekick Rental

Om alles rondom een feest of evenement in goede banen te leiden zijn ervaring en een goede werkwijze noodzakelijk. Sidekick Rental beschikt over die ervaring en over een bewezen werkwijze om uw feest of evenement perfect te laten slagen. Wij geven uw feest of evenement kwaliteit en klasse met A-klasse apparatuur, professionele verlichting, party supplies & special effects. Wij nemen graag de volledige zorg uit handen zodat u zorgeloos kunt genieten.

Wat kunt u van ons verwachten?

Om uw evenement vlekkeloos te laten verlopen, geloven we in een goede voorbereiding en duidelijke communicatie. Hieronder kunt u zien wat u van ons kunt verwachten voorafgaand aan het evenement, tijdens het evenementen na het evenement.

Voorafgaand aan het evenement

 We bespreken uw aanvraag en luisteren naar uw specifieke wensen. We stellen een overzichtelijke offerte op, die u ontvangt per mail.

 We nemen enkele dagen na het versturen van de offerte nogmaals contact met u op om na te gaan of deze goed is ontvangen en of alles duidelijk is.

 Als u akkoord gaat met de offerte, sturen wij u een productieovereenkomst en bevestigen hiermee het optreden en de boeking.

 Enkele weken voorafgaand aan het feest ontvangt u van ons een checklist en 1 week voorafgaand aan het evenement nemen wij rechtstreeks contact met u op om de laatste details door te spreken.

 

Tijdens het evenement

 

 Voor het opbouwen en afbouwen van de  apparatuur zijn wij ruim op tijd aanwezig. 

 

 Bij voorkeur installeren wij zelf alle verlichting en geluidsapparatuur voor u op locatie, zo weet u zeker dat alle kabels juist zijn aangesloten en de apparatuur goed is ingesteld.  

 

Na het evenement

 

 We zijn altijd benieuwd hoe u het feest en het optreden heeft ervaren. Vandaar dat we graag naderhand nog even kort contact met u hebben. U ontvangt na het feest per mail een evaluatieformulier van ons.

 


Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een allround DJ en drive in show en krijg binnen 24 uur antwoord.

 Ruim 25 jaar ervaring  Direct contact  Veilig boeken ✓ Laagste prijs garantie!