Over Sidekick Rental

Logo Sidekick Rental

Verhuur

Wij bieden een breed assortiment licht-, geluid-, special effects en party supplies aan en bedienen zowel de particuliere als zakelijke markt. In ons assortiment vind je losse items, maar ook kant-en-klaar systemen en samengestelde sets. Daarnaast bieden wij ook ondersteuning, denk hierbij aan transport en het installeren van de materialen en apparatuur. Wij zijn leverancier van uitsluitend top merken. Geluid- en lichtinstallaties van de allerbeste kwaliteit, die passen bij een ingetogen receptie, tot een uitbundig feest voor meer dan duizend bezoekers. Daarnaast verhuren wij ook goedkopere geluidsinstallaties en licht sets. 

 

Organisatie

Sidekick Rental organiseert al meer dan 25 jaar spraakmakende feesten & evenementen. Kenmerkend zijn de originele scenario’s waarin letterlijk alles tot in detail is geregeld. Wij kunnen het hele traject, van organisatie en planning tot en met catering, decoratie, multimedia, artiesten en entertainment regelen. Wij organiseren feesten en evenementen op meer dan 200 unieke feestlocaties in Nederland. Een feest op uw eigen locatie is uiteraard ook mogelijk.

Entertainment & Artiesten

Op zoek naar leuk entertainment voor uw feest of evenement? Wij verzorgen muziek & entertainment op bedrijfsfeesten, evenementen, bruiloften, dorpsfeesten, borrels en jubileumfeesten door heel Nederland. Sidekick Rental denkt graag mee over het entertainment en de juiste (feest)artiesten. Zowel voor het vinden van één artiest als het uitdenken van een gehele line-up, hebben wij een ervaren en enthousiast team voor u klaar staan. Ook de randzaken van uw feest of evenement kunt u bij ons neerleggen. Denk aan het regelen van techniek, een podium of de aankleding en decoratie. U kunt hele event aan ons overlaten. Of het nu een privé feestje is of een knallend tentfeest, samen laten we het evenement slagen!

 Ruim 25 jaar ervaring  Direct contact  Veilig boeken ✓ Laagste prijs garantie!