Over Sidekick Rental

Logo Sidekick Rental

Verhuur

Wij bieden een breed assortiment licht-, geluid-, special effects en live entertainment aan en bedienen zowel de particuliere als zakelijke markt. In ons assortiment vind je losse items, maar ook kant-en-klaar systemen en samengestelde sets. Daarnaast bieden wij ook ondersteuning, denk hierbij aan transport en het installeren van de materialen en apparatuur.  

 

Organisatie

Sidekick Rental organiseert al meer dan 25 jaar spraakmakende feesten & evenementen. Kenmerkend zijn de originele scenario’s waarin letterlijk alles tot in detail is geregeld. Wij kunnen het hele traject, van organisatie en planning tot en met catering, decoratie, multimedia, artiesten en entertainment regelen. Wij organiseren feesten en evenementen op meer dan 200 unieke feestlocaties in Nederland. Een feest op uw eigen locatie is uiteraard ook mogelijk.

Entertainment & Artiesten

Op zoek naar leuk entertainment voor uw feest of evenement? Wij verzorgen muziek & entertainment op bedrijfsfeesten, evenementen, bruiloften, dorpsfeesten, borrels en jubileumfeesten door heel Nederland. Sidekick Rental denkt graag mee over het entertainment en de juiste (feest)artiesten. Zowel voor het vinden van één artiest als het uitdenken van een gehele line-up, hebben wij een ervaren en enthousiast team voor u klaar staan. Ook de randzaken van uw feest of evenement kunt u bij ons neerleggen. Denk aan het regelen van techniek, een podium of de aankleding en decoratie. U kunt uw hele event aan ons overlaten. Of het nu een privé feestje is of een knallend tentfeest, samen laten we het evenement slagen!

contact
06-23877230
email
Email
WhatsApp
WhatsApp
Offerte aanvragen
Offerte aanvragen


Erna van het Bolscher


Alles was tip top geregeld en vriendelijk personeel. Voor vragen helpen ze je waar het kan.


 Ruim 25 jaar ervaring  Snelle reactie  Veilig boeken ✓ Gratis offerte ✓ Laagste prijs garantie!