Vraag direct een offerte aan!

Logo Sidekick Rental

Vraag direct een voorstel op maat aan en ontvang vandaag nog een passende offerte voor uw unieke feest of evenement!

 

Om de tarieven zo aantrekkelijk mogelijk te maken houden we rekening met een aantal factoren die van belang zijn: het aantal gasten, de datum, de grootte van de locatie, de gewenste apparatuur, de duur van het feest enzovoort. Op basis van uw wensen en keuzes stellen we een scherpe offerte op met een heldere, alles inclusief prijs. 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Binnen 1 dag krijgt u van ons een reactie. Heeft u geen reactie ontvangen? Controleer dan uw spam folder.  Toch iets misgegaan? Laat het ons weten!


Voor vragen, meer informatie, specifieke wensen, boekingen of een vrijblijvende offerte kunt u ook telefonisch contact opnemen via 06-23877230

Algemene Verordening Gegevensbescherming
Vanaf  25 mei 2018 geldt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De privacywetgeving in de hele Europese Unie is vanaf die datum gelijk. Door de invoering van de AVG verandert er ook voor u als klant het één en ander. Zo hebben we onze Privacyverklaring aangepast. Ook is het voortaan gemakkelijker om uw instellingen te beheren. Natuurlijk is uw privacy voor ons net zo belangrijk als voor u en gaan we zorgvuldig met uw gegevens om. Wij willen u dan ook verzoeken om bij het versturen van berichten de checkbox 'De privacyverklaring is van toepassing' aan te vinken ter goedkeuring. Net als voorheen, kunt u er ook straks op rekenen dat uw gegevens bij Sidekick Rental altijd veilig zijn. Als er alsnog vragen m.b.t. uw privacy, bel of mail gerust!