Licht Huren

Logo Sidekick Rental

Bij Sidekick Rental huur je ook de beste licht apparatuur & spectaculaire special effects

Wij bieden een breed assortiment aan van complete lichtsets en diverse spots en lichtapparatuur / lichteffecten zoals moving heads, lasers, stroboscopen, scanners, blacklights etc. 

Bij Sidekick Rental huur je ook het beste licht & Special Effects

Top Deal!

AYRA COMPLETE LICHTSET
AYRA COMPLETE LICHTSET

Complete lichtset Bestaande uit 2 statieven met elk 2x4 RGB LED-spots met 7 Tri-Color LEDs. De set is aan te sturen via DMX (tot 16 kanalen) maar er zijn ook ingebouwde programma's beschikbaar welke je kunt bedienen met het bijgeleverde voetpedaal.

Huurprijs per dag: € 35,- euro

Bent u op zoek naar iets spectaculairs? Een special effect om uw feest of evenement helemaal af te maken? Dan bent u bij Sidekick Rental aan het juiste adres. Hazers, rookmachines, sneeuwmachines, bellenblaasmachines, confetti shooters..... wij hebben het allemaal in huis om uw feest een extra tintje te geven. Wij verzorgen professionele effects die passen bij uw feest of evenement. Wij installeren de apparatuur desgewenst op locatie en zorgen er altijd voor dat alles werkt. 

Top Deal!

Rookmachine - AMERICAN DJ FOG FURY-JET


AMERICAN DJ FOG FURY-JET

De American DJ Fog Fury Jett is een rookmachine met twaalf 3-Watt LED-lampen. Uitgerust met een kwaliteits pompsysteem. Aanwinst in iedere club of op elk podium.

Huurprijs per dag: € 15,- euro


contact
06-23877230
email
Email
WhatsApp
WhatsApp
Offerte aanvragen
Offerte aanvragen


Hypsos


Een vriendelijke, gastvrije en laagdrempelige organisatie waar wij graag zaken mee doen.


 Ruim 25 jaar ervaring  Snelle reactie  Veilig boeken ✓ Gratis offerte ✓ Laagste prijs garantie!