Feesten & Evenementen

Logo Sidekick Rental

Binnenkort een leuk feest of evenement organiseren?

 

Wij zijn in staat om jullie feest, bijeenkomst, presentatie, jubileum of evenement tot in perfectie te verzorgen! Geen verrassingen achteraf en op een persoonlijke manier. Met passie & vakmanschap organiseren we voor u graag de mooiste momenten en de allerbeste herinneringen!

Al meer dan 25 jaar verzorgt Sidekick Rental bijzondere evenementen, waar ook in Nederland. Wij nemen u graag alle zorg uit handen en zorgen ervoor dat uw feest of evenement een doorslaand succes wordt! 


Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wij staan u met plezier te woord en geven u graag advies!
 

Bel 06-23877230 of mail naar sidekickrental@outlook.com

Wat kunt u van ons verwachten?

Om uw evenement vlekkeloos te laten verlopen, geloven we in een goede voorbereiding en duidelijke communicatie. Hieronder kunt u zien wat u van ons kunt verwachten voorafgaand aan het evenement, tijdens het evenementen na het evenement.

Voorafgaand aan het evenement

 We bespreken uw aanvraag en luisteren naar uw specifieke wensen. We stellen een overzichtelijke offerte op, die u ontvangt per mail.

 We nemen enkele dagen na het versturen van de offerte nogmaals contact met u op om na te gaan of deze goed is ontvangen en of alles duidelijk is.

 Als u akkoord gaat met de offerte, sturen wij u een productieovereenkomst en bevestigen hiermee het optreden en de boeking.

 Enkele weken voorafgaand aan het feest ontvangt u van ons een checklist en 1 week voorafgaand aan het evenement nemen wij rechtstreeks contact met u op om de laatste details door te spreken.

 

Tijdens het evenement

 

 Voor het opbouwen en afbouwen van de  apparatuur zijn wij ruim op tijd aanwezig. 

 

 Bij voorkeur installeren wij zelf alle verlichting en geluidsapparatuur voor u op locatie, zo weet u zeker dat alle kabels juist zijn aangesloten en de apparatuur goed is ingesteld.

 

 

Na het evenement

 

 We zijn altijd benieuwd hoe u het feest en het optreden heeft ervaren. Vandaar dat we graag naderhand nog even kort contact met u hebben. U ontvangt na het feest per mail een evaluatieformulier van ons.

 


Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden hoe we de WOW factor van uw feest of evenement kunnen creëren? Neem contact op voor inspiratie of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een allround DJ en drive in show en krijg binnen 24 uur antwoord.

 Ruim 25 jaar ervaring  Direct contact  Veilig boeken ✓ Laagste prijs garantie!

Binnenkort iets te vieren? Een verjaardag, bruiloft, jubileum, bedrijfsfeest of andere feestelijke gelegenheid?
Onze checklist helpt je bij de organisatie van je evenement!