Organisatie Feesten & Evenementen

Logo Sidekick Rental

Binnenkort een leuk feest of evenement organiseren?

 

Openingen, bedrijfsfeesten, jubilea, bruiloften, verjaardagen, product presentaties, gala’s, recepties. Het perfecte feest of evenement heeft meer nodig dan alleen een goede programmering. Creativiteit en perfectie; de onontbeerlijke elementen voor een succesvol programma. Of het nu gaat om een bijeenkomst van 50 of 1000 gasten, alles wordt conform briefing en budget door Sidekick Rental tot in de puntjes geregeld. Niet alleen scheelt u dat slapeloze nachten, u bent er bovendien van verzekerd dat uw feest of evenement een ‘happening’ wordt zoals u het zich graag voorstelt.  

Sidekick Rental onderscheidt zich door een creatieve en eigentijdse visie, wij creëren de juiste ambiance voor een verrassende en ultieme beleving. Met ons uitgebreide netwerk aan hoogwaardige leveranciers en partners bieden wij de beste oplossingen voor het beschikbare budget. 

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden hoe we de WOW factor van uw feest of evenement kunnen creëren? Neem contact op voor inspiratie of vraag een vrijblijvende offerte aan!


contact
06-23877230
email
Email
WhatsApp
WhatsApp
Offerte aanvragen
Offerte aanvragen


ESSENT NETWERKEN


Zeer professioneel, 200% betrouwbaar en altijd top kwaliteit!


 Ruim 25 jaar ervaring  Snelle reactie  Veilig boeken ✓ Gratis offerte ✓ Laagste prijs garantie!